Sunday, April 24, 2011

Adventure To Johor Anchorage

 Job di tengah2 laut ni banyak risiko gak.... nak gn tak nak je...




Anchorage... kat sini la tempat kapal-kapal kat tengah laut tu parking.. turun kan sauh kapal die.. atau anchor die.. so memang bnyak la kapal parking kat sini... seronok je tngok...


~sama je cam kat darat.. kena bayar parking..
kat lau pown kena bayar jugak taw...

~kebetulan plak aku ade job kat sane.. so memang gi sane.. naik bot... terbaik...
pesal la xnaik kapal selam..


semart jugak kat area sini... lagi2 time mlm...


~naik container ships cam Bunga Emas 12 ni... xde la tinggi sgt..lau tinggi lepak jugak la nak naik monkey ladder tu.. adoityaiii
~steady kan brader ni wat keje kat tepi bdn kapal ni...
staging gantung tu... jatuh ke laut trus jer





lepas tu balik ke darat semula la... adoityaii lepak giler bdn


ha dah nak balik bot datang la amik... xrela aku berenang hehe...






~sebelum balik sempat la aku tangkap 1 pitc... atas Bunga Emas 12 ni..hehehe


No comments :

Post a Comment