Sunday, April 10, 2011

Cinta Sejati sukar dicari

Tajuk cam jiwang kan? Sbenarnye baru aku terbukak hati ni untuk tahu apa itu CINTA SEJATI...
bukan mcm citer Titanic punya cinta.. I jump U jump... Jack n Rose...

Ari ni aku cuti.. biaser la public holidays..weekend... so lepak2 je kat umah.. bukak tv, tngok Melodi.. cter pasal Jimmy Shenley.. ala pengacara Af tu.. haha aku bukan tau pown AF bape die mengacara.. dier gi failkan kat mkhamah pasal bini die Nusyuz.. Kalau aku kat tempat die.. ko cerai kan je la pompuan cm tu.. tak dengar ckp suami...En jimmy pown bukan tak ensem.. muka kacuk2 tu.. bersepah girls lau die nak.. carik je gadis2 yg berlatarbelakang kan agama.. Betul la nabi ckp,carik isteri kerana agamanya...



Hbs tngok melodi, smbung plak tngok NONA.. pergh cam akak2 dah aku ni.. tngok rncangn wanita hahaha.. besh per? Why not nak tngok.. sampai kat 1segmen.. wanita tabah.. Kat sni la aku baru taw apa erti cinta sebenarnya.. bukan lafaz kat mulut.. sampai cium2 mulut.. tu bukan cinta.. tu NAFSU.. so berbalik citer tadi.. tunjuk la seorang wanita dengan anak nye yg agak ramai.. 8org.. ramai tu.. dier cter la.. cam ne kenal gn si suami..rupenye2 janda gn duda.. pas tu berkhwin.. kenal kat dlm laman web sosial.. bgus jugak eh laman web soSIAl ni rupenye..keh3.. rupe2nye sisuami akak ni dah arwah.. time pas antar die gi keje pagi2... kena himpap gn pokok reput kat area2 Bukit Nenas.. ala jln belakang Menara Maybank Pudu tu.. coz bini die keje kat stu.. tingkat 14.. n then.. when bini die dgr excdnt yg kena kat suami die ni.. dier trus bergegas trun dari office die.. ke bwh tu.. bukan jauh pown.. terus terduduk la si isteri ni.. tngok suami die dah tak lagi bernyawa... Bak kata org dah ajal die kan.. si isteri ni trus la pangku arwah.. cium dahi.. memang CINTA sejati... sejuk arwah dok dlm kubur.. anak die sumer sedekah kan Al fatihah utk die.. tiap2 ari.. syukur..




1st- alhamdullilah la.. si suami ni dah pown tunaikan rukun islam yg kelima bersama si isteri tercinta... sedekah kan Al-fatihah...
2nd- Nape pokok reput tu tak hempap.. pengarah DBKL ke.. org yg keje kat DBKL ke.. usya2 la pokok yg berbahaya area2 tepi jln tu.. selagi tak ragut nywa. selagi tu la die bia je.. Ini la msyrkt kita MLYSIA... Time pilihan raya.. turap jln la.. pe la.. time tak pilihan LU PEGI MAMPOS... cam tu ker? hahahaha... jgn tnye la lau undi sikit nti ye

No comments :

Post a Comment