Sunday, May 8, 2011

Bulan Mei..Bermadu kasih

30 April sampai 1Mei ~ hari bercuti bg syarikat aku bekerja...
tempat keje aku wat fmly days... so masa untuk kiter berjalan2... n lupe kan time keje kejap..wah2..
seronok betul..
tpi sebenarnya lagi best untuk aku..sebab lepas 1Mei tu.. aku n office mate aku lagi 3 org akan ke kerteh,Terengganu untuk kursus kat kompleks Petronas carigali... memang minggu berjalan la..

Destinasi famly days compny aku adalah  : Afamosa resort ,tempat main air ni memang best pasal main air kan selonok ma naik gelongsor tu.. pergh terbaik shiol... jantung tertingal kat atas..ahaks..

terbaik la berendam lame2 kat lam ni

main high speed ni la memang jantung tertinggal


tinggi gler

map yg die bg.. supaya tak sesat.. tpi sesat jugak


ni tempat menginap kiteowang Sebuah Kondo tingkat 11


 snap dulu pape pown

pnjang umur sampai lagi






jalan2 kl pulak


terbaik wooo cover album



akhirnya kat kerteh pulak




tu la dia sedikit sebanyak perjalanan yg terbaik... memang best la cam ni

No comments :

Post a Comment