Monday, August 15, 2011

1Kampus.com Saya mahu duit raya! Yeah!!...





Anda Blogger? ... mahukan duit raya??

duit raya tahun lepas jeng jeng!!

ape da aku merepek ni...
tadi bukak email.. bukak fb.. nothing jep..
aku jmpe something kat aku punya email.. something worst ker??

rupenye ader email from 1KAMPUS.COM...

ayatnye berbunyi begini!!


Komuniti 1Kampus.com Contest!

Isi masa yang terluang anda untuk membuat 1 entry blog yang menarik berkenaan 1kampus.com, dan anda mungkin pemenang yang bertuah! Just for fun untuk mereka yang nak dapat duit raya lebih tahun ini. ♥

Syarat-syarat penyertaan
1. Peserta terdiri daripada member 1kampus.com. If belum join bleh join.
(guna facebook connect pun boleh)
2. Buat satu entry yang menarik berkenaan "1kampus.com" dan postkan diblog anda.
3. Letak link 1kampus.com kat bawah entry yang korang da buat.
3. Sharekan link blog anda di FORUM 1Kampus.com - ( http://bit.ly/rayacontest )

Good luck All! I wish you all the best! Amalkan persaingan yang sihat!
(Klu contest ni dapat sambutan ramai, next contest hadiah akan lagi up!
Mungkin iPad 2 dan hadiah2 bonanza yg menarik untuk anda)
* Penaja amat dialu-alukan
* Contest ini terbuka buat semua warganegara Malaysia.


Hadiah :
Tempat Pertama
RM50 CASH + 3 Tahun Hosting Tajaan CoolServer (Tanpa domain) + RM 50 Voucher dari The 7th boutique

Tempat Kedua
RM20 + 3 Tahun Hosting Percuma Tajaan CoolServer (Tanpa domain) + RM 30 Voucher dari The 7th boutique

Tempat ketiga
RM10 + 3 Tahun Hosting Percuma Tajaan CoolServer (Tanpa domain) + RM 15 Voucher dari The 7th boutique

Saguhati x 4 Orang
Tempat keempat
Topup RM5 + 16 muffins (worth RM35 include postage) tajaan The 7th Muffins
Tempat kelima
Topup RM5 + 9 muffins ( worth RM 25 include postage) tajaan The 7th Muffins
Tempat keenam
Topup RM5 + 4 muffins (worth RM13 include postage) tajaan The 7th Muffins
Tempat ketujuh
Topup RM5

* Hosting tertakhluk kepada terma dan syarat pihak penaja. Term & Condition apply.
(Blog pemenang akan diberi topap extra rm 5 sekiranya kami spotted dalam google bila search 1kampus)

Tarikh Penyertaan :
1. Buat entry dan postkan di forum: MULA = 03/08/2011 (Rabu) dan TAMAT = 25/08/2011 (Khamis)
2. Proses meng'like' entry & blog: MULA = 03/08/2011 (Rabu) dan TAMAT = 31/08/2011 (Rabu)
3. Keputusan akan diumumkan pada 1 syawal ( 01/09/2011 ) Khamis.

Permarkahan Blog :
30% = 6 juri yang terdiri daripada krew 1kampus.
70% = Like daripada juri awam yang terdiri daripada ahli facebook.com

Ciri-ciri yg diadili oleh 6 juri (1 juri max 5 markah):
1 ) Ada link ke 1kampus.com (1 markah)
2 ) Rekabentuk blog yang menarik (1 markah)
3 ) Entri contest (1kampus) yang menarik (1 markah)
4 ) Ada slogan pertandingan "1Kampus.com Saya mahu duit raya! Yeah!" (1 markah)
5 ) Happy point, klu juri seronok baca, 1 markah korang dapat (1 markah)

Jadi, setiap juri akan bagi anda 5 markah berdasarkan 5 kriteria kat atas. Total markah adalah 30 markah dari 6 juri dari krew 1kampus. Krew yang join contest tak boleh judge entri sendiri. Apa-apa pun, 70% adalah markah penentuan yang datang dari non-krew di facebook. Lagi banyak like, lagi senang nak menang duit raya. 

Contest adil dan saksama, ramai-ramai jadi saksi bleh tengok sapa bakal menang live dari fans pagefacebook.com/1kampus

Contest akan terbatal secara automatic sekiranya penyertaan kurang dari 10 orang.

Good luck All! I wish you all the best! Amalkan persaingan yang sihat!
(Klu contest ni dapat sambutan ramai, next contest hadiah akan lagi up!)

* Penaja amat dialu-alukan. 
Penaja Kami :
1) CoolServer Hosting
2) The 7th boutique - www.facebook.com/the7thboutique
3) The 7th Muffins - www.facebook.com/the7thmuffins



~so ape lagi.. try la... the besh bro!!

No comments :

Post a Comment