Monday, November 28, 2011

CINTA TAK KESAMPAIAN...




Kalau cinta dalam novel... semua penghujung heppy ending...

dalam kehidupan manusia plak.. bukan semua heppy ending kan...

~ada yang tengah syok bercinta.. tiba2 bf/gf die excdnt n meninggal dunia...
(mula la meraung sekuat2 hati kan smpai tido kat kubur pown ade)



~my friends exprnce.. 
kwn aq ni kat offshore.. masa nak naik offshore ni gaduh gn tunang die.. 
so tunang die ni agak tekanan perasaan la.. bwk kete laju2.. langgar pokok.. n meninggal di tempat kejadian..
member aq ni kat offshore, n after 2-3 days baru dpt berita.. member aq tu trus moral down.. n down gler2...
(ujian tuhan kan)... time bertunang meninggal dunia


~time isteri ngah sarat pregnent... excdnt.. n meninggal dunia.. membawa bersama baby...
(lagi meraung kan)



~agak2 bukan org islam ley la awet mayat bf/gf korang tu.. 


~semua tu ujian allah.. ape yg terbaek.. doakan semoga die tenang di sana.. n ditempatkan dikalangan org2 yg beriman!!




-kehidupan ni nampak je senang.. ader kerjaya+ada harta ingat heppy ker? xjugak... ramai org2 kaya kat lua sane tu susah ati dgn kehidupan mereka..


-dedikasi ini khas untuk my friends and my self.. yg telah kehilangan org yg disayangi semoga mereka ditempatkan dikalangan org yg beriman... AL-FATIHAH... 


No comments :

Post a Comment