Wednesday, December 21, 2011

Lelaki untuk seorang wanita...

Berakhir sudah pencarian cintaku
Jiwa ini tak lagi sepi
Hati ini tlah ada yang miliki

Tiba diriku dipenghujung mencari cinta
Diri ini tak lagi sepi
Kini aku tak sendiri

Aku akan menikahimu
Aku akan menjagamu
Ku kan selalu disisimu seumur hidupmu

Aku akan menyayangimu
Kukan setia kepadamu
Kukan selalu disisimu seumur hidupmu

Tiba diriku dipenghujung mencari cinta
Hati ini tak lagi sepi
Kini, aku tak sendiri

Aku akan menyayangimu
Kukan setia kepadamu
Kukan selalu disisimu seumur hidupmu

Aku akan menikahimu
Aku akan menjagamu
Ku kan selalu disisimu seumur hidupmu

Ku kan selalu disisimu seumur hidupmu
Seumur hidupmu
Seumur hidupmu
Seumur hidupmu
Seumur hidupmu




~pergh lirik ni sgt terbaek... but sgt terbaek untuk seorang wanita yg dicintai,






RAIYAN ZAFRAN...


~si comeyl...alwyas pray the best for u...



Wednesday, December 7, 2011

Lelaki yang sempurna dimata wanita!!

Perempuan suka carik lelaki yg sempurna kan...

tapi bile aq gi lepak2 gn member2 aq.. aq suke usya2 org.. tu pasal aq pakai Oakley aq.. so xnampak sgt an.. hehehe.. sun-glass protected keh3...

nampak la sorang awex ni.. kategori cun+tip top+memang terbaek.. but die nye bf xde la ensem pown.. ensem lagi member aq..

pas tu nampak plak sorang mamat ni.. jambu baii.. kategori ensem la.. lau gua ni awex.. wa sangup la gaduh gn awex die..keh3.. awex die plak chubby baby.. n kureng jep dari segi penampilan an...

balak ensem..awex mesti kureng..
awex cntik.. balak mesti kureng..

ape2 pown moga bhgia...



rase2 member-member aq ni jejaka malaya yg diidamkan oleh gadis2 tak??

-dulu ada awex.. awex die ni tetibe kenal gn sorang mamat ni.. so agak baik la..
member aq ni open minded orgnye.. dah awex die kata mamat ni just adq angkat je.. 1ari ni awex member aq ni nak gi jmpe adq angkat die.. tapi dgn syarat... bf die xley msj.. takot adq angkat die jeles.. what the hell..
member aq ni melepet la cam org bodo kat dataran merdeka.. surh aq teman.. ye aq teman kat ko.. dlm pkul 12..bru la gf die msj ckp thanks xmsj tdi.. FUCK.. aq benci pempuan cam ni.. (member aq sporting habis)

-member aq lagi sorang ni lagi la...
tengah2 mlm awex die lapa... cargas  die pegi beli makanan untuk awex die...
awex die sakit.. die la org pertama risau nak anta gi klinik..
awex die bosan... die la akan jemput awex die kat umah ajak jalan

hakikatnye.. pempuan ni bngsat!! haha sebab just nak gunakan member aq ni... OHHH SHIT!!

~agak2 la.. perempuan ni nak apa? kata nak lelaki romantik la,ape la... bg aq pompuan cam ni adalah pompuan bodo!! -hipotesis diterima..

Monday, December 5, 2011

Isteri dunia akhirat.. wow!! awesome

Jarum jam menunjukkan pukul 4.30 pagi.
Isteri: Abang, bangun, dah pukul 4.30 pagi ni.
Suami: Haaaa… (Sambil malas-malas). Ada apa ni sayang?
Isteri: Dah pukul 4.30 pagi. Hujung minggu ni, jomlah kita buat qiamullail..
Suami: Haa.. Ok… (Masih belum bangun dari tempat tidur)
Isteri beredar dan kembali seminit kemudian.
Suami: Eh, kenapa main renjis-renjis air ni, sejuk laa… (Si suami membuka mata sambil melihat wajah isteri ketawa keanak-anakan)
Si isteri tersenyum melihat suaminya kesejukan, lantas menarik tangan suaminya dan membangunkan suaminya dari tidur. Mereka bersama-sama melakukan qiamullail pada malam tersebut, sama seperti malam-malam hujung minggu sebelumnya.
Romantik bukan?
~aq terbaca ni kat laman web sesawang!!
memang terbaek la ada bini cam ni!! confrm2.. sembhyng tak tinggal!! bak kata bos aq dulu la...
after married u must read hadis at your home.. always n always.,,,
bce hadis kat umah lepas solat.. kerana itu adalah kata-kata allah..
~yg akan membahagiakan syurga dalam rumah tangga!!


Sunday, December 4, 2011

Isteri yg diidamkan,,, dan menjadi idaman!!

Aku ada seorang kawan yg dikenali sebagai Ahmad.. tapi kami kwn2 pangil die John.. nak kata muka cam 'mat salleh' xde plak.. suke makan roti john kot.. die ni memang la paling tak baek di kalangan kwn2 aq.. haha.. 'mcm la aq baek' suke2 judge org.. sume keje jahat die penah buat.. sebut je ape.. sume die dah try..

1ari aq dpt taw.. die nak kawen.. so aq ucap tahniah la.. member nak bina masjid.. yg aq terkejut tu.. member aq ni kawen gn USTAZAH.. pergh.. blaja kat AL-AZHAR.. kira memang xkena langsung la gn member aq tu.. haha.. sebab sembyng raya pown die ponteng.. ape tah lagi sembyng yg wajib.. keh3.. jahanam member aq ni...

tapi bini die memang pakej... cantik+berpendidikan+menutup aurat+sopan... PERFECT!!,, member aq ni steady la kan wat cam biase..

bg seorang lelaki,,isteri cam ni la yg dicarik tol!! ley bimbing famly... dari apa yg dicerita oleh laki die kat aq..

bini dier terlalu sempurna!! sebab

1.bini die akan tunggu depan pintu utk sambut laki die balik
2.kalau msk xsedap,die akan surh laki die rotan (member aq ni dah rase serba salah..tak kan nak pkul bini plak)
3.bini die nak kua umah mesti inform laki die
4.nak sesuatu barang,tak mintak2 pown kat laki die.. just ckp if bg die bersyukur..
5.laki die belikan somethng.. bini die akan cium brng tu nk ucap alhamdullilah sebab dikurniakan suami cam member aq..
6.bini die dpt mengubah member aq jadi seorang yg taat pada agama, berhenti merokok on da spot!!

hahaha.. terbaek kan!!

WANITA SOLEHAH PERHIASAN DUNIA!!