Monday, January 9, 2012

Kawan,teman,sahabat,rakan= apa ertinya??

apa maksud kawan? bukan kekasih!!

~kalau awex belum tentu die ade time kita susah,time kita xmkn,time kite miskin.. tapi aq bersyukur aq punya kawan yg paling best in my life!!

banyak yang cakap kawan ketika susah tak ramai.. kawan ketika senang sgt la ramai...

bg aq.. kawan-kawan aq banyak yang susah senang same2...

aq ada probs.. walaupun aq xcite diowng taw gak.. aq pown xtaw la blaja ilmu ape..

kwn mcm ni susah nak carik beb.. 

kwn2 aq ni lau susah confrm aq akan tolong sedaya upaya.. sebab time aq susah.. diowng no.1 after my famly la..

~sebab diowng ni bukan jenis tikam kwn2... ada kwn jenis suka buruk2 kan org lain utk kepentingan peribadi.. konon2 die hebat la.. die the best la.. die la segalanya..

org mcm ni kite ley kwn je,,, layan kan je ape die ckp...(nak tunjuk hebat kat kwn2 sndiri nape)

aq suke kwn yg berat sama dipikul,ringan sama dijinjing... terbaek!!

~jgn kawan mkn kawan...


Apabila engakau ingin mengambil seseorang menjadai teman,maka buatlah dia dia supaya marah kemudian suruh orang bertanya kepadanya tentang dirimu dan rahsiamu.Sekiranya ia mengatakan yang baik dan menyembunyikan rahsiamu,maka ambillah dia menjadai sahabat. 



No comments :

Post a Comment