Tuesday, January 17, 2012

MASA SAYANG BABY,, MASA BENCI BABI!!

Im hot now coz,, aq dpt taw member aq ni baru kapel 2weeks.,. n baru putus gak.. apakah? express sgt kapelnye..hehehe

tapi aq panas satu je...

si mamat bodo umur 32tahun ni,bajet jeles la sgt.. senang cter die xphm member aq ni.. bukan main lagi fuck member aq ni...

aq bukan ape.. member aq ni penah la jadi awex aq dulu n now kami still kwn.. but aq xnak la die pilih insan lagi lowest dari aq.. keh3.. carik la yg lagi better dari aq.. lagi kaya dari aq.. lagi berpelajaran dari aq kan? yeza.. aq xley tipu diri aq.. memang aq syg die dulu.. but now!! kami xde jodoh.. so bia kan die mencarik kehidupan die... tapi aq slalo updates la pasal die,,, kami still kwn... sebab aq senang time kapel gn die.. die tak serabut kan idup aq..hehe!! memahami... n aq pown lau boleh nak phm die.. n the end we all putus cara baik!! cara baik la tu.. haha sebab aq trus lost contct nge nge!! its my fault not your fault sorry....
so aq pown taw my fault.. aq mintak maaf kat die.. walaupun kite jmpe sekejap je.. dlm ujan aq dtg umah die.. sbnarnye aq nak bg taw die aq bleh berkorban dtg umah die jauh2..tu membuktikan aq syg die lebh yg dari die taw.. tapi aq terima die bukan untuk aq kan kan? ala citer lame saje nak tulis kat sni.. time baru2 putus aq teringat die mask utk aq.,buat air utk aq,kite mkn same2,,, sweet memory woo!! tapi salah aq.. thats why aq mintak maaf... (xsempurna mencintaimu)... hahaha!! mengail same2.. tu je aq xsempat buat..

n berbalik kat cerita tadi... jantan ni nak gaduh gn member aq ni..ye pown nak gaduh xpyah la tulis kat wall die sume org ley bce.. inbox je la.. xpown msj.. lupe plak member aq ni off hp.. hehe..
so antara kata2 die yg buat aq panas...

DHLA...tak payh nak pure2 baik!!! ape yg ko mcj kat aku sumeyew ade!!! nak aku bgtau sume orang ke pompuan murahan?!!!


bodo cgt jd owang!!! aku benci cgt2 kt ko!!!!!


 podah!!!! pompuan murahan mmg mcm nih!!! tak tau malu!!! bodo!!


 klu ko nak tau...ko rapat la gan di...pompuan nih mmg pandai berlakon...


puih!!!dh la!!! aku rse sume orang ptt tau siapa kau sebenarnya!!




PERHATIAN SEMUA!!!! jgn anda semua terpedaya gan janji2 cinta pompuan nih dia adalah A!@@##$%%^^ atau nme pnuh yew J@##$%$%%^%..dia tggl di tali air 6..gambo nih aku amik mse aku gan dia kuar pgi karaoke kt kuala slagor..dia mmg pandai tabur2 cinta tp sebenarya dia tak ikhas! aku tak tau la nak amik kesempatan ke ataupun hanye nak cri tman enjoy...klu kowang nak bukti pun ade mcj2 cintanye agi kt aku..sial punye POMPUAN!!!!!


pegi dah pompuan sial!!!! klu ko bek takde ko wat aku mcm nih!!!!


cinta yg ikhlas ja ..tak lbih...tp sume cinta/janji2 yg dia beri kt aku suma palsu!!!! bengang btol aku!!! dasar pompuan yg penah barai mcm nih la!!! elok la pun ko rosak dlu!!! pastu balak ko tinggalkan ko dlu... pdn muka ko!!!




ko jgn sebot2 name aku!!! ko tak layak sebut name aku!! aku jijik gn ko!!


 ko tak buang? ni ape mende?=======>grrr.....!!kalau name pon jantan...!!sume nye same...!! ske aty la.....!!!.....lelaki semua same...tkde beza..ak igt ko ni ade la bgs skt dari dowg2 yg pnh ak knl...!!tpi haram...!!! dah la...mmg ak tak pcaye2 sape lg...!!!!!!!!!!!
kalo ko dah tak cye kan ak....dah rase ak tak bgs,,,tk lyk utk ko.....tkpyh la ko nk menghampiri ak..smpai mati pon ak tak de hal tak kwen.......mne ade org kt dunia ni nk phm org len..no ONE !!!!!!!....





sudahla!!!! klu ko pompuan yg bek2,ko tak tergamak wat aku cm smlm!! lantakla!!! aku pun dh benci sgt2 gn ko!!


Yang atas tu mamat umur 32tahun tu yg tulis... yg bwh ni member aq yg tulis!!!


~yang bwh ni member aq ni tulis!!

(ak sedar mmg ak sial..selama ni ak mmg byk ssh kan semua org..ak tak lyk utk dicintai,,sbb ak jaat...,sbb ak bkn pompuan soleh,,,sbb ak bkn keturunan yg baik,sbb ak tak pandai jge diri) terima ksih...terima kasih byk2...ak gembira ap yg ko bt..semoga tuhan ampun kan ak,ampun kan ko jgk.......ak tak kan dendam gn ko....ak iklas slme ni utk menghampiri ko..mgkin,,jodoh tiada,,tuhan telah suratkan kita tidak bersama....thanks a Lot,bia ak tangung jgk tomahan owg ramai...ak tak kisah.adat dunia mmg mcm nie..tiada ap yg mustahil..semoga ko baik2 saje..assalamualaikum....=)






~kesimpulannya!! mamat ni memang cibai!! ko lau dah clash ke ape ke... xpyah la nak bukak aib org sume!! org tak ley terima ketentuan cam ni la...

~pape pown i always doakn kamoo baik2 saje!! nanti kawen jgn lupe jemput








~saje letak lagu ni!! aq nak letak lagu yg dulu untuk die n aku!! my dedicate for u!! my friends!!


~khalifah!! lagu pagi2 aq!! mornink darls!!




~also lagu ni!! disaat aq mulai mencintai mu!!



~jangan sedih2... miss your tempe goreng haha!!

No comments :

Post a Comment