Wednesday, July 11, 2012

When I was a young Boy....

1. Buka kipas meja,cakap depan kipas, nak dengar suara bertukar. 2. Naik kereta, tengok bulan & ingat bulan ikut kita. 3. Naik basikal, boleh lepas tangan dari 'handle', rasa hebat. 4. Masa sekolah,ada orang bagi milo free, lepas ambil sekali, menyamar jadi orang lain, beratur ambil air lagi. 5. Lukis burung guna huruf M .. mesti ada an an an. HAHAHA. 6. Lukis matahari di penjuru atas kertas lukisan dan antara bukit. 7. Masa kecil, fikir bentuk hati yang sebenar macam ni --> ♥ 8. Tutup peti ais dengan perlahan, sebab nak tengok bila lampu dia mati.. 9. Kalo tak siap keje rumah sengaja tinggal buku latihan kat rumah... 10. rase heppy tak kalau baca balik kan??


zaman kecik-kecik yang telah dilupakan...


time aq kecik dulu mana ada laptop... aku kenal pc time darjah 6.. ayah aq dpt skim komputer pertamaku.. keluar kan duit epf dpt beli pc.. tapi bapak aq beli pc murah je.. rm1800, murah la sgt.. xde jenama.. memang jahanam la.. dulu simpan data pakai disket... mcm haram pakai disket ni,,, seminggu tak bukak.. dah corrupt file die.. kelakar sungguh,, dulu time nak print la paling azab,,, pergh dah la mahal pergi cc... rm3.00 ha print colour.. jadah tol... untung la budak2 idup zaman teknologi skrng ni... ade iphone,ade tab,laptop,pc,ade fb,,,


bercinta pown dalam fb.. kuikui... mcm2... zaman dah maju.. so thinking style must change to updated...

tapi islam sesuai untuk setiap zaman... setiap masa,,, dimana sahaja... ISLAM UNTUK SEMUA,,





No comments :

Post a Comment