Wednesday, September 5, 2012

Prince Charming Now and Forever

Seorang wanita susah nak dpt seorang lelaki yg perfect serba serbi...

Kebanyakkan perempuan semua nak lelaki yg beriman,bertanggungjawab untuk famly...

ye la sape xnak kan lelaki yg perfect...

ada la satu hari ni aq sembang2 kosong kat tempat keje aq.. biase la take time for take a mud pagi2.. dengar la rakan sekerja aq ni berbual...

Mula2 citer pasal kwn dye:--> kawan aq ni dah kawen tapi duduk serumah dengan keluarga famly isteri dia.. so dijadikan cerita, ahli keluarga isteri die ni ramai, so if nak beli brg makan xkan la nak beli satu je.. sebagai contoh---> kalau beli l sarapan pagi utk bini, xkan beli satu je? makan2 dah hbs, buat bodo je.. org xde perasaan malu boleh la kan.. kena time tu ade duit xpe la.. kalau xde duit? haru biru jugak la.. terpaksa la masukkan sarapn pagi ikot tingkap bilik, dah hbs mkn, buang dlm tong sampah kat depan umah... teruk kan??

tapi seorang lelaki sanggup wat cm tu utk isteri yg dicintai nya...

---> tpi seorang isteri sangup ke wat yg terbaek utk suami dye...

---> luv and luv...

1 comment :